Dienstverlening MKB & particulier

Scherpe tarieven, toegankelijk en betrouwbaar

Waar wij u mee helpen

Matchvermogen helpt MKB’ers en particulieren met speciaal ontwikkelde dienstverlening op het gebied van verzuim en re-integratie. Door goed te luisteren naar onze klanten en innovatie in te zetten tijdens onze trajecten kunnen wij maatwerk leveren. Daardoor kunnen wij ook een scherpe prijs aanbieden, waardoor u uit komt op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Uniek aanbod: Tweede spoor online

Stel u heeft een medewerker die vermoedelijk gaat herstellen rondom het eerste ziektejaar. Toch twijfelt u nog. In dit geval kunt u normaal gesproken twee dingen doen. U ziet af van een tweede spoor traject of u schakelt een tweede spoor traject in. De eerste kan, als een medewerker de WIA poort bereikt een sanctie opleveren door UWV, als er daardoor re-integratiekansen zijn gemist. Dit kost werkgevers gemiddeld zo’n 60.000 euro. De tweede optie is het inschakelen van een tweede spoor traject. De kosten daarvoor zijn gemiddeld 4000 euro. Om ervoor te zorgen dat u niet overbodige kosten maakt hebben wij het tweede spoor light traject ontwikkelt. Daarmee dekt u het risico af en zorgt u ervoor dat uw werknemer eveneens goed wordt begeleid.

Wat is het tweede spoor online

Het tweede spoor online is, bedoelt voor werknemers die vermoedelijk gaan herstellen, maar volgens de Wet Verbetering Poortwachter nog wel moeten worden begeleid in het tweede spoor. Het traject is gericht op coaching aanbieden voor de cliënt en voldoen aan regel- en wetgeving. Door gebruik te maken van innovatieve technieken, zoals e-learning, kan Matchvermogen dit traject met een scherp tarief aanbieden.

Bezwaar MKB en Particulieren

MKB’ers en particulieren zijn vaak aangewezen op dure rechtsbijstand of advocaten voor een bezwaarschrift. Door onze erkende rechtshulpverlening status kunnen wij voordelig bezwaarschriften indienen voor bijna 50% van de reguliere prijzen. Na een intakegesprek geven wij u advies terug over hoeveel kans uw bezwaarzaak maakt. Dit categoriseren we in weinig kans, goede kans of uitstekende kans. Bij uitstekende kans gaan wij pro-deo voor u in bezwaar. Bij een goede kans geven wij u een korting en bij weinig kans stellen wij een maatwerk offerte voor u op. Door dit unieke systeem is bezwaar voor iedereen toegankelijk. Laat ons u helpen met het realiseren van een IVA, representatieve WGA-beslissing of Ziektewetuitkering.

Een arbeidsdeskundig onderzoek MKB

Voor een MKB’er kunnen re-integratiekosten er voor zorgen dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. In veel gevallen dient er een kostbaar tweede spoor traject te worden ingezet na een arbeidsdeskundig onderzoek. Totaal kunnen de kosten per ziekmelding tot wel €10.000 euro oplopen als alle interventies bij elkaar worden opgesteld. Matchvermogen heeft om MKB’ers te helpen een uniek arbeidsdeskundig onderzoek ontwikkeld. Dit onderzoek is tot 20% goedkoper dan een regulier arbeidsdeskundig onderzoek.

  • Betaalbare kwalitatieve dienstverlening
  • Maatwerk voor MKB en particulier
  • Co-financiering realiseren waar mogelijk

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid