Matcht arbeidsongeschiktheid naar arbeidsvermogen

Wij gaan voor de beste klantbeoordeling door het leveren van de beste service

Onze klanten beoordelen ons 5/5 sterren op Google

Oprichting

Matchvermogen is opgericht in 2019 door Niels Alderding met als doel om arbeidsdeskundig onderzoek kwalitiever en innovatiever uit te voeren. Niels Alderding heeft een achtergrond als casemanager, Lean Six Sigma, WGA en Ziektewet ERD consultant en is erkend rechtshulpverlener UWV. Deze specialismen worden geaccentueerd in de dienstverlening van Matchvermogen om de beste match naar arbeidsvermogen te realiseren.

Projecten en resultaten

Inmiddels werken er ruim 20 deskundigen bij Matchvermogen, 40 coaches door heel Nederland met ons dochterbedrijf Best Match Re-integratie en werken we samen met partners als IKA, HR5, Synck Company, Prevenzo. In 2022 is er een nieuwe B.V. opgestart ‘Best Match Re-integratie‘ die zich volledig focust op re-integratiebegeleiding. Ook hebben we een platform opgericht ‘UWVhulp.nl‘ waar werkgevers en werknemers laagdrempelig professionele brieven kunnen versturen naar UWV. In 2024 ligt onze focus op het implementeren van artificial intelligence en jobmatching om mensen nog beter aan het werk te helpen.

Onze missie en visie

Onze missie als arbeidsdeskundig onderzoeks- en re-integratiebureau is om mensen die om wat voor reden dan ook buiten de arbeidsmarkt zijn geraakt, te helpen bij het vinden van werk dat bij hen past. We matchen arbeidsongeschiktheid naar arbeidsvermogen. Daarbij geloven wij dat iedereen het recht heeft op zinvol werk en dat werk een belangrijke bijdrage levert aan iemands welzijn. Wij willen mensen niet alleen helpen om een baan te vinden, maar ook om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, zodat ze succesvol kunnen zijn op de lange termijn.

Wat maakt ons uniek?

Strak geregeld

Bij ons staan effectiviteit en ‘lean’ werken centraal in onze werkprocessen, zodat we onze diensten op een kwalitatief hoogwaardige en kosteneffectieve manier kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij hechten veel waarde aan het investeren in goed opgeleid en ervaren personeel voor optimale coaching en analyses.

Wij denken mee

Onze ervaren arbeidsdeskundigen en re-integratiespecialisten werken nauw samen met de klant om te begrijpen wat hun doelen en behoeften zijn. Wij gaan verder dan werk. Dat betekent dat we ons ook bezig houden met oplossingen als vervroegd pensioen, IVA en/of een outplacement als er sprake is van een mismatch met de medewerker.

Innovatief

Bij ons staat het optimaal faciliteren van mensen centraal om zo steeds betere resultaten
te behalen. Daarom blijven we investeren in innovatie, zoals software en nieuwe technologie zoals AI, en in een uitgebreid netwerk. Ons deskundige personeel is vaardig in het implementeren van deze innovaties in de praktijk.

Ontmoet ons team

Dian Smulders

Arbeidsdeskundige

Gespecialiseerd in Taaltrainingen en laagopgeleiden. Van beperkingen naar kansen!

Niels Alderding

Directeur, arbeidsdeskundige

Natuurliefhebber puur sang. Vele paden bewandeld, maar op het moment zijn roeping gevonden als arbeidsdeskundige.

José van Kemmenade

Spoor 1, 2 en 3 coach

Van origine bibliothecaris, maar nu spoor 2 coach. Mijn specialisatie ligt op gebied van LinkedIn training, jobhunting en netwerken.

Elsemieke Covers

Tweede spoor coach

Jarenlange ervaring als Hr-adviseur. Gedreven kracht van Matchvermogen. Passie voor het vak door met plezier te werken. Alleen dan kun je mensen echt vooruit helpen.

Jacqueline Rams

Spoor 1, 2 en 3 coach

Na jarenlang gewerkt te hebben in het topmanagement van Mars was het tijd voor verandering. Inmiddels met veel plezier werkzaam bij Matchvermogen.

Arva Jahangier

Spoor 1, 2 en 3 coach

Coaching vind ik het leukste wat er is. Soms betekent dit dat je harde keuzes moet voorleggen aan de cliënt in belang van de re-integratie. Mijn doel is de beste match verzorgen.

Judith Verrijken

Administratieve kracht

Als ervaren casemanager snap ik de belangen van werkgever, werknemer en tussenpersoon. Dit combineer ik met mijn kennis en passie voor burn-out coaching.

Niels de Groot

Directeur NDG en Best Match

Mede-eigenaar van Best Match Re-integratie: dochterbedrijf van NDG health en Matchvermogen B.V. Dagelijks de Beste Match verzorgen is onze missie!

Paul Goomans

Spoor 1, 2 en 3 coach

Diverse rollen gehad als Quality Manager en HR-adviseur. Sinds 2021 vol in de wereld van verzuim- en arbeidsongeschiktheid gedoken.

Theo Schraager

Spoor 1, 2 en 3 coach

Al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van jobcoaching. Passie om mensen weer aan het werk te helpen met de menselijke maat. Echte netwerker.

Frank Lugter

Accountmanager

Vanuit mijn studie ben ik bij Best Match Re-integratie en Matchvermogen gaan werken. Met veel plezier onderhoud ik klantcontacten en sales.

Michelle Manders

Officemanager

Al velen jaren help ik startende bedrijven met office-management en marketing. Een creatieve taalfanaat die er graag voor zorgt dat alles goed geregeld is.

Chaib Lajlufi

Tweede spoor coach

Een tactvolle bruggenbouwer die organiseert, motiveert en inspireert. In mijn rol als coach, opleider en adviseur richt ik me op empowerment.

Caroline Krul

Tweede spoor begeleider en coach

Specialist in personal/employer branding, job marketing en social media. Hart voor het werk, maar ook voor het resultaat.

Aphrodite van den Berg

Arbeidsdeskundige

Als toekomstregisseur help ik jou in mijn rol als casemanager of arbeidsdeskundige op weg naar jouw toekomst.

Coos Balhmann

Tweede spoor coach

Als loopbaan- en re-integratiecoach, met specialisatie stress & burn-out, help ik klanten op basis van een evidence-based aanpak.

Ton Put

Tweede spoor begeleider en coach

Ik help mensen bij de zoektocht naar wat ze willen doen, zowel werk gerelateerd als privé. Hoe kun je tot een onderbouwde keuze komen?

Baukje van den Berg

Arbeidsdeskundige

Loop jij vast in je werk? Ben je op zoek naar iets anders? Of denk je: ik kan meer uit mijzelf halen? Ik help je om antwoorden te vinden.

Neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag langs voor een kop koffie