Matcht arbeidsongeschiktheid naar arbeidsvermogen

Wij gaan voor de beste klantbeoordeling door de beste service te leveren

Bekijk ook onze klantbeoordeling op Google

Wij werken onder andere voor

Het is onze missie om arbeidsongeschiktheid te transformeren naar arbeidsvermogen. Dit doen we met arbeidsdeskundig advies en onderzoek, beroep en bezwaar en onze unieke tweede en derde spoor trajecten.

Samen met betrokkenen en ons arbeidsdeskundig specialisme, helpen we sancties te voorkomen, verzuimkosten om laag te brengen en recht te doen aan de situatie. Door te kiezen voor Matchvermogen bent u verzekerd van een betrouwbare partner die snel schakelt en streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ontmoet ons team

Joost Stokbroekx

Arbeidsdeskundige

Achtergrond in de HR en inmiddels jarenlange ervaring in de re-integratiebranche. Fanatiek mountainbiker.

Niels Alderding

Directeur, arbeidsdeskundige

Natuurliefhebber puur sang. Vele paden bewandeld, maar op het moment zijn roeping gevonden als arbeidsdeskundige.

José van Kemmenade

Spoor 1, 2 en 3 coach

Van origine bibliothecaris, maar nu spoor 2 coach. Mijn specialisatie ligt op gebied van LinkedIn training, jobhunting en netwerken.

Frederika Bol

Arbeidsdeskundige

Jarenlange ervaring als Hr-adviseur. Gedreven kracht van Matchvermogen. Passie voor het vak door met plezier te werken. Alleen dan kun je mensen echt vooruit helpen.

Jacqueline Rams

Spoor 1, 2 en 3 coach

Na jarenlang gewerkt te hebben in het topmanagement van Mars was het tijd voor verandering. Inmiddels met veel plezier werkzaam bij Matchvermogen.

Arva Jahangier

Spoor 1, 2 en 3 coach

Coaching vind ik het leukste wat er is. Soms betekent dit dat je harde keuzes moet voorleggen aan de cliënt in belang van de re-integratie. Mijn doel is de beste match verzorgen.

Meike Wilbrink

Spoor 1, 2 en 3 coach

Als ervaren casemanager snap ik de belangen van werkgever, werknemer en tussenpersoon. Dit combineer ik met mijn kennis en passie voor burn-out coaching.

Niels de Groot

Arbeidsdeskundige

Mede eigenaar van Best Match Re-integratie. Dochterbedrijf van NDG health en Matchvermogen B.V. Dagelijks de Beste Match verzorgen is onze missie!

Selma Stett

Spoor 1, 2 en 3 coach

Diverse rollen gehad als Quality Manager en HR adviseur. Sinds 2021 vol in de wereld van verzuim- en arbeidsongeschiktheid gedoken.

Kees Naaijkens

Spoor 1, 2 en 3 coach

Al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van jobcoaching. Passie om mensen weer aan het werk te helpen met de menselijke maat. Echte netwerker.

Sunetta Theijken

Tweede spoor begeleider

Ruime ervaring op gebied van spoor 2 en re-integratiebegeleiding. Altijd vol enthousiasme. Tweede spoor is maatwerk. Elk traject is anders!

Michelle Manders

Administratieve ondersteuning

Al velen jaren help ik startende bedrijven met officemanagement en marketing. Het leukste vind ik klanten goed op weg helpen naar de beste oplossingen.

Neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag langs voor een kop koffie