Tweede spoor Ziektewet

Optimaal traject voor de eigenrisicodrager Ziektewet

Loading

Toegankelijk en laagdrempelig tweede spoor Ziektewet

Matchvermogen ondersteunt eigenrisicodragers Ziektewet met een speciaal ontwikkeld tweede spoor traject. Het traject is gericht op het zo snel mogelijk realiseren van werk. Er wordt ook rekening gehouden met het salaris van de cliënt. Zo kan een online traject worden ingeschakeld wanneer iemand een klein contract heeft en een intensief traject indien er sprake is van hoge schadelast. Ook worden cliënten volledig ondersteund met behulp van unieke
e-learnings en specialistische coaching.

Waarom Matchvermogen derde en tweede spoor?

Topcoaching

Onze coaches hebben naast expertise op gebied van re-integratie ook vaak een andere professie, zoals psycholoog of mediator. Ook hebben zij kennis over social media training, weerbaarheid en onderhandelen. Wij koppelen de coach op basis van de problematiek.

Modulair

Bij ons kun je een traject van 3, 6, 9 of 12 maanden afnemen. Door deze modulaire aanpak zijn wij in staat scherpe tarieven te bieden. Inschakelen is makkelijk, ook als
de verwachting is dat herstel gaat plaatsvinden. Wij bieden altijd een vrijblijvend adviesgesprek, zodat u verzekerd bent van de juiste aanpak.

ERD-specialist

Eigenrisicodragerschap kent een langetermijnvisie. Zeker wanneer er ook sprake is van eigenrisico-dragerschap WGA. Wij snappen de belangen en weten wat je nodig hebt voor het aanvragen van een EZWB of TVB2. Laat ons je bijstaan met onze ERD-spoor 2 coaches.

Meer over tweede spoor Ziektewet

Rapportages

Onze rapportages dragen bij aan het aantonen van arbeidsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een eerstejaarsziektewetbeoordeling of een toets verbeterde belastbaarheid van UWV. Daarmee verkort je niet alleen doorlooptijd, maar wordt er bovendien recht gedaan aan de situatie van de arbeidsongeschikte cliënt.

Jobhunting

Onze re-integratie- en jobhuntingtrajecten klinken voor sommige werkgevers anders dan ze gewend zijn. Naast het gebruikelijke solliciteren, wordt in de meeste gevallen ook actief gebeld naar werkgevers en recruiters. Daarmee vergroten wij resultaten; ook voor cliënten met een lage kans op plaatsing.

E-learnings

Onze e-learnings bevatten alles wat een kandidaat nodig heeft om te leren solliciteren. Ook staan er genoeg handvatten in om solliciteren zo laagdrempelig mogelijk te maken. Samen met specialistische ziektewetcoaching optimaliseren we de begeleiding en krijgt de cliënt vanuit meerdere kanten handvatten aangereikt om succesvol een baan te vinden.

De perfecte match

De perfecte match wordt naar ons idee gecreëerd door drie factoren: topcoaching, een aanpak op maat en het optimaal faciliteren van cliënten. Wij verzorgen deze drie-eenheid middels een uniek re-integratie-programma, het inschakelen van coaches met diverse specialismen, zoals burn-outcoaches of ERI-deskundigen en door inzet van onze unieke e-learnings.

Neem contact op voor meer informatie

Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld via teams, onder het genot van een kop koffie of thee? Daardoor is vrijwel altijd een afspraak op korte termijn mogelijk. Laat gerust een bericht achter. Je krijgt binnen 24 uur reactie van onze contractmanager Niels.