Tweede spoor Ziektewet

Optimaal traject voor de eigenrisicodrager Ziektewet

Loading

Toegankelijk en laagdrempelig tweede spoor Ziektewet

Matchvermogen ondersteunt eigenrisicodragers Ziektewet met een speciaal ontwikkeld tweede spoor traject. Het traject is gericht op het zo snel mogelijk vervaardigen van werk. Ook wordt er rekening gehouden met het salaris van de cliënt. Zo kan er een online traject worden ingeschakeld indien iemand een klein contract heeft en een intensief traject als er sprake is van hoge schadelast. Ook worden cliënten volledig ondersteunt met behulp van een unieke e-learnings en specialistische coaching.

Waarom Matchvermogen derde en tweede spoor?

Top coaching

Onze coaches hebben naast expertise over op gebied van re-integratie ook vaak een andere professie. Zoals psycholoog of mediator. Ook hebben zij kennis over socialmediatraining, weerbaarheid en onderhandelen. Wij koppelen de coach op basis van de problematieken.

Modulair

Bij ons kun je een 3, 9 of 12 maandentraject afnemen. Door deze modulaire aanpak kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. Inschakelen is makkelijk, ook als er verwacht herstel gaat plaats vinden. Wij bieden altijd een vrijblijvend adviesgesprek. Verzekerd van de juiste aanpak.

ERD specialist

Eigenrisicodragerschap kent een lange termijn visie. Zeker als er ook sprake is van eigenrisicodragerschap WGA. Wij snappen de belangen en weten wat je nodig hebt voor het aanvragen van een EZWB of TVB2. Laat ons je bijstaan met onze ERD tweede spoor coaches.

Meer over tweede spoor Ziektewet

Rapportages

Onze rapportages dragen bij aan het aantonen van arbeidsmogelijkheden bij UWV voor bijvoorbeeld een eerstejaarsziektewetbeoordeling of een toets verbeterde belastbaarheid. Daarmee verkort je niet alleen doorlooptijd, maar wordt er bovendien recht gedaan aan de situatie van de arbeidsongeschikte cliënt.

Jobhunting

Onze re-integratie en jobhunting trajecten klinken voor sommige werkgevers anders dan ze gewend zijn. In de meeste gevallen is het nodig om naast het gebruikelijke solliciteren actief wordt gebeld naar werkgevers en recruiters. Daarmee vergroten wij resultaten. Ook voor cliënten met een lage kans op plaatsing.

E-learnings

Onze e-learning bevat alles wat een kandidaat nodig heeft om te leren solliciteren. Ook staan er genoeg handvatten in om solliciteren zo laagdrempelig mogelijk te maken. Samen met specialistische ziektewet coaching optimaliseren we de begeleiding en krijgt de cliënt vanuit meerdere kanten handvatten aangereikt om succesvol een baan te vinden.

De perfecte match

De perfecte match wordt naar ons idee gecreëerd door 3 factoren. Top coaching, een aanpak op maat en optimaal faciliteren van cliënten. Wij verzorgen deze 3-eenheid door een uniek re-integratieprogramma. We schakelen coaches in met diverse specialismen, zoals burnoutcoaches of ERI deskundigen. Faciliteren doen we met ons unieke elearnings.

Neem contact op voor meer informatie

Wij helpen je graag verder. Misschien onder het genot van een kop koffie of thee? Bijvoorbeeld via teams. Daardoor is vrijwel altijd een afspraak op korte termijn mogelijk. Laat gerust een bericht achter. Je krijgt binnen 24 uur reactie van onze contractmanager Niels.