UWV hulp

Casemanagement, bezwaar en beroep met arbeidsdeskundig specialisme

Matchvermogen heeft de kennis in huis om jou te ontzorgen

Complexe verzuimdossiers, bezwaar en beroep

Onze arbeidsdeskundige casemanagers staan altijd klaar om ondersteuning te bieden bij ingewikkelde verzuimdossiers. Ze begrijpen dat dit een tijdrovende en ingewikkelde taak kan zijn, vol met juridische en medische termen die moeilijk te begrijpen zijn. Daarom bieden we hun expertise aan om u te helpen door het verzuimproces te navigeren of te ontzorgen. Tevens helpen we u bij medisch- juridische dossiers. Bijvoorbeeld als er een herbeoordeling, bezwaar of dwangsom moet worden ingediend.

Kennismaking plannen? Bel: 085-0870307

Loading

Onze aanpak. Pragmatisch, ontzorgend en specialistisch.

Stap 1: Analyse

We beginnen met een grondige evaluatie van het verzuimdossier om een volledig beeld te krijgen van de situatie. Dit omvat het bekijken van medische verslagen, arbeidsovereenkomsten, en eventuele eerdere correspondentie met betrekking tot het verzuim. Ze zorgen ervoor dat ze alle relevante informatie hebben om een effectief plan van aanpak te ontwikkelen.

Stap 2: Plan

Vervolgens werken we samen met u om een strategie te ontwikkelen die zowel de belangen van de werknemer als die van de organisatie dient. We kunnen u adviseren over de beste manier om met de werknemer te communiceren, welke stappen u kunt nemen om het verzuim aan te pakken, en hoe u eventuele toekomstige verzuimgevallen kunt voorkomen.

Stap 3: Oplossing

Daarnaast kunnen onze casemanagers en bewaarspecialist ook optreden als bemiddelaar tussen de werknemer en de werkgever. Ze kunnen helpen om misverstanden te verhelderen en te zorgen voor een open en eerlijke communicatie. Dit kan helpen om eventuele conflicten op te lossen en kan bijdragen aan een snellere terugkeer naar het werk of in spoor twee.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Langdurige verzuimcasus? Eerlijk advies nodig over spoor 2 en UWV-proof rapport? Onze arbeidsdeskundige helpt je verder met een arbeidsdeskundig onderzoek. Daarbij verlenen we uitmuntende service zodat je verder kunt met jouw bedrijfsvoering.

Spoor 2 en 3 traject

Matchvermogen combineert online en offline spoor 2 en 3 begeleiding voor betere personele investeringen; innovatief, altijd op maat en met een plaatsingspercentage van 29%. Wij denken mee en streven altijd naar de beste aanpak.

Bezwaar, Beroep en Herbeoordelingen

Een bezwaar, beroep of herbeoordeling is niet iets waar je snel je vingers aan wil branden als leek. Laat het aan ons als professional over. Wij geven je eerlijk advies over wanneer een bezwaar of herbeoordeling zinvol is om te activeren middels een slagingskansconsult.

Casemanagement

Of het nu hulp is bij een plan van aanpak maken, een arbeidsdeskundige inschakelen of het in orde maken van een verzuimdossier. Wij helpen je met een pragmatische en concrete oplossing je verzuimdossiers in orde te maken in de WGA, Ziektewet en Poortwachter.

Wie zijn onze specialisten?

Verzuim is complex. Dat weten wij maar al te goed. Onze casemanagers en bezwaarspecialisten zijn arbeidsdeskundigen en casemanagers met jarenlange praktijkervaring. Door de jaren heen hebben we duizenden casussen voorbij zien komen. Conflicten, fraude, zeer ingrijpende situaties van werknemers enzovoorts. We snappen dat verzuim complex is, we denken mee met jouw belangen en geven praktische tips of ontzorgen. Handel naar jouw visie binnen de kaders dat is ons motto.