Werkplekadvies

Voorkom werkplekgerelateerde klachten

Ontdek wat wij voor uw werknemers kunnen betekenen met werkplekadvies

In sommige gevallen is een werknemer niet meer in staat om zijn werk te verrichten door de draaglast van zijn of haar werk. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat iemand door lichamelijke beperkingen niet meer kan of mag tillen, reiken of lopen. In dit soort gevallen is iemand niet direct afgeschreven voor zijn of haar werk. Met een advies over ergonomie, vitaliteit en houding met innovatieve oplossingen kijken we naar alle mogelijkheden om een werknemer weer aan het werk te helpen.

Arbeidsdeskundig vitaliteitsadvies
Een gezonde werkomgeving op innovatieve wijze

Een werkplekadvies heeft meerdere facetten. Je kunt een probleem vaak niet op een vlak oplossen. Wij geloven in Mens Sana in Corpore Sana. Of te wel: een gezonde geest in een gezond lichaam. De geest, of het mentale, heeft invloed op het lichaam en andersom. Met ons arbeidsdeskundig vitaliteitsadvies geven wij advies over hoe u uw werknemer kunt ondersteunen op zowel het fysieke als mentale vlak. Op basis van evidence based practice analyseren wij uw vitaliteitsscore. Vervolgens gaan wij na welke oplossingen geschikt zijn voor uw bedrijf of werknemer.

  • Vitaliteitscore werknemer of organisatie
  • Advies over hoe vitaliteit te stimuleren op organisatie of werknemersniveau
  • Advies over interventies

Arbeidsdeskundig ergonomisch advies

Bereid uw werknemer voor op de toekomst met een exoskelet, demotica systemen en het nieuwe werken

Onze arbeidsdeskundige hebben een achtergrond als Mensendieck therapeut, fysiotherapeut of als ergonoom. Door de combinatie van arbeidsdeskundige kennis met paramedische ervaring te combineren houden wij rekening met het  zowel met het bedrijfseconomische, sociale en ergonomische aspect van de verandering van ergonomie.

Waar wij u mee kunnen helpen

  • Advies kantoormeubilair en de aanschaf van, stoelen, bureaus, computerstandaarden
  • Advies over demoticasystemen die u kunnen helpen met het ontlasten van uw werknemers
  • Advies over houding- en beweging op de werkvloer

Arbeidsdeskundig innovatieadvies

Bereid uw werknemer voor op de toekomst met een exoskelet, demotica systemen en het nieuwe werken

Zeker waar personeel schaars is, is het belangrijk om werknemers duurzaam aan het werk te houden. Demotica en innovatieve techniek, zoals een exo-skelet krijgt een steeds grotere rol in dit proces. Matchvermogen geloofd in deze technieken, om mensen uiteindelijk weer duurzaam inzetbaar te maken of te ontlasten tijdens zwaar werk.

  • Advies over demotica-systemen
  • Advies over de implementatie en gebruik van het exo-skelet

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid