Arbeidsdeskundige diensten

Verzekeraars en tussenpersonen

Op zoek naar een betrouwbare partij

Matchvermogen levert al jaren arbeidsdeskundige diensten aan groot zakelijke werkgevers, MKB’ers, verzekeraars, tussenpersonen en arbodiensten. Voor verzekeraars en tussenpersonen leveren wij een uniek aanbod dat is afgestemd op belangen en benodigdheden. Zo kunnen wij tweede spoor trajecten op maat aanbieden, voorzien wij arbeidsdeskundige onderzoeken met een WGA-risico inschatting en besparen we schadelast door bezwaar aan te tekenen op UWV verhaalnota’s. Samen met Matchvermogen verbetert u uw propositie-waarde. Wij ontzorgen, schakelen snel en snappen de belangen van de betrokkenen.

Ontwikkeld voor verzekeraars en tussenpersonen

Wat doen wij anders?

Wij willen een betrouwbare en kwalitatieve sparringspartner zijn voor verzekeraars, tussenpersonen en arbodiensten. Daarom werken wij alleen samen met geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen. Wij snappen de enorme financiële belangen die op het spel staan bij instroom in de WGA of de Ziektewet. Daarom maken we prognoses, risico-inschattingen en duidelijke rapportages voor onze klanten.

WGA risico inschatting

Om betere keuzes te maken is het inschatten van risico’s belangrijk. Daardoor worden niet alleen kosten bespaard, maar wordt een (ex-)werknemer ook beter begeleid. Matchvermogen heeft jarenlange ervaring met het inschatten van financiële risico’s met betrekking tot de WGA en de Ziektewet. Tijdens onze arbeidsdeskundige onderzoeken voorzien wij opdrachtgevers dan ook van een WGA-risico. Deze scan is tot 90% betrouwbaar, waardoor voorzieningen en premies accuraat kunnen worden ingeschat.

10 jaars visie om schadelast te reduceren

Verzuimbegeleiding tijdens de eerste twee ziektejaren is vaak gericht op het voorkomen van een sanctie en voldoen aan wet- en regelgeving. Echter worden er daardoor soms verkeerde keuzes gemaakt. Heeft u een cliënt met een hoog WGA instroomrisico en slechte werk- en opleidingsachtergrond? Dan is het verstandig om al vroeg in het proces te investeren in arbeidsmobiliteit. Dit voorkomt langdurige WGA-uitkering en wellicht zelfs het risico op instroom. Met onze dienstverlening hebben wij een blik op de lange termijn.

Ontzorging

Matchvermogen ontzorgt eigenrisicodragers door een compleet pakket aan te bieden. Van arbeidsdeskundig onderzoek en tweede spoor tot WIA-begeleiding en eventueel een bezwaarschrift.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid