Tarieven Matchvermogen

Onze missie en visie

Het is onze missie om arbeidsongeschiktheid te transformeren naar arbeidsvermogen. Dit doen we met arbeidsdeskundig advies, beroep en bezwaar en onze tweede en derde spoor trajecten. Samen met betrokkenen en ons arbeidsdeskundig specialisme, helpen we mensen aan het werk, voorkomen we sancties door UWV en reduceren we verzuimkosten. Als u kiest voor Matchvermogen bent u verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner met arbeidsdeskundige knowhow, die snel schakelt en streeft naar de beste kwaliteit. Meer over ons en onze klanten.

Loading

Tarieven Spoor 1, 2 en 3

Met ons dochterbedrijf Best Match Re-integratie helpen we arbeidsongeschikte medewerkers in spoor 2 en 3 aan het werk. Door onze expertise op gebied van Ziektewet en WGA kunnen we extra meerwaarde bieden in het proces omtrent herbeoordelingen WGA, de EZWB en de TVB2. U ontvangt uitgebreide rapportages die kunnen helpen met onderbouwing voor een UWV-beoordeling. Met een specialisme op gebied van NAH, Wajong en Burn-out kunnen we ook complexe trajecten goed begeleiden. Wij staan voor een mensgerichte en daadkrachtige aanpak. Door te werken met geregistreerde coaches en evidencebased methodieken als het gedragsmodel van Balm en Graded Activity borgen we kwaliteit en resultaat. Lees meer over spoor 2.

Dienstenwijzer spoor 1, 2 en 3

  • 3, 6, 9 of 12 maanden trajecten: in sommige gevallen is het heel helder wat de prognose is. Er hoeft in zo een geval geen volledig traject te worden afgenomen.
  • Online trajecten: een online traject kan worden ingeschakeld voor kandidaten die redelijk zelfstandig zijn en met de computer om kunnen omgaan. Alle acties, zoals in een gebruikelijk traject worden doorlopen. 
  • Afname trajecten: voor bedrijven met frequent langdurig verzuim en een duurzame samenwerking aangaan  bieden wij een traject garantie korting tot 10% per traject. 
DienstTariefAfname garantie
Spoor 1, 2 en 3 (online) 3 maanden€1.595n.v.t.
Spoor 1, 2 en 3 (online) 6 maanden€1.895n.v.t.
Spoor 1, 2 en 3 (online) 9 maanden€2695n.v.t.
Spoor 1, 2 en 3 (online) 3 (verlenging)€1.595n.v.t.
Spoor 1, 2 en 3 (online) tot EWT€2.995n.v.t.
Spoor 1, 2 en 3 (fysiek) 3 maanden€1.895€ 1.706
Spoor 1, 2 en 3 (fysiek) 6 maanden€2.695€ 2.426
Spoor 1, 2 en 3 (fysiek) 9 maanden€3.250€ 2.696
Spoor 1, 2 en 3 (verlenging)€1.595€ 1.436
Spoor 2 (fysiek) 12 maanden€3.995 € 3.596

Tarieven arbeidsdeskundig onderzoek & advies

Wij ondersteunen werkgevers in spoor 1, 2 (Poortwachter & Ziektewet) en 3 (WGA) met arbeidsdeskundig onderzoek en advies. Onze adviezen zijn UWV bestendig en worden uitgevoerd door geregistreerde arbeidsdeskundigen. Naast de gebruikelijke analyses verzorgen we voor klanten 8 weken onderzoeken. In deze onderzoeken ontvangen werkgevers praktische arbeidsdeskundige mogelijkheden en handvatten om de re-integratie vorm te geven. Ook in de WGA bieden wij inzicht in het juiste moment voor de inzet van spoor 3 of herbeoordelingen met behulp van een arbeidsdeskundig adviesgesprek. Lees meer over arbeidsdeskundig onderzoek.

DienstTarief
Onderzoek fysiek€ 975
Onderzoek online € 925
Tarief 8 weken onderzoek (vroegtijdig)€ 595
Onderzoek plus € 995
Presentatie/training (online, 3 uur)€ 595
Presentatie/training (fysiek, 4 uur)€ 995

Tarieven bezwaar en beroep

Met de arbeidsdeskundige expertise die we in huis hebben ondersteunen we eigenrisicodragers, particulieren en werkgevers met arbeidsdeskundig bezwaar, beroep en herbeoordelingen. Als erkend rechtshulpverlener mogen we medische informatie inzien en verwerken. Daardoor bespaart u een arts in 95% van de gevallen uit. Met een gemiddeld slagingspercentage van 87% procent hebben wij al in vele casussen IVA’s gerealiseerd, uitstroom Ziektewet en WGA. Lees meer over onze bezwaar en beroep ondersteuning.  

DienstTarief
Pro-forma bezwaar/beroep€ 395
Bezwaar/beroep (hoorzitting + € 595)€ 995
Herbeoordeling€ 495