Help uw (ex-)werknemer als eigenrisicodrager WW en voorkom kosten

Matchvermogen helpt werkgevers en werknemers met tweede spoor re-integratietrajecten speciaal voor eigenrisicodragers WW. Als eigenrisicodrager WW draagt u de kosten van een werknemer als hij of zij een WW uitkering ontvangt. Daarom is het verstandig (ex-)werknemers te blijven volgen als zij uit dienst zijn gegaan. In de praktijk blijkt dit lastig. Daarom wordt vaak een professionele partij ingeschakeld om werknemers te begeleiden. Dit is van belang om de WW-periode te bekorten en ervoor te zorgen dat werknemers op ten duur niet arbeidsongeschikt raken.

Loading

Onze methode

Begrijpen, willen, kunnen, doen en volhouden. Onze aanpak kenmerkt zich door deze fases. Het gedragsmodel van Balm, het model op basis waarvan deze fases zijn gebaseerd, geeft aan dat iedereen voor nieuw gedrag wordt aangeleerd bepaalde stappen doorloopt. Wij implementeren deze visie in onze sollicitatietrainingen en modules om duurzaam resultaat te bereiken. Zeker voor eigenrisicodragers WW en WGA is langetermijnresultaat van belang.

E-learning

Om een scherp tarief aan te kunnen bieden maken wij gebruik van innovatie. Tijdens de corona-crisis kwamen wij erachter dat trainingen via Zoom, Google meet of Teams vrijwel dezelfde resultaten oplevert als fysieke begeleiding aanbieden. Daarnaast faciliteren we cli├źnten met een slim e-learning programma. Dit programma kan online worden gevolgd via onze website. Door gebruik te maken van online-sessies, e-learnings en nieuwe sollicitatietechnologie├źn weet u zeker dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitsverhouding behaald.

Weerbaarheidstraining

Het grootste probleem van kandidaten in de WGA en de WW is weerbaarheid. Hoe gaat iemand om met tegenslag? Verstuurd iemand 1 sollicitatie en daarna niets meer, omdat er een afwijzing volgt? Of verstuurt iemand 100 sollicitaties zonder gericht op zoek te gaan. Mentaliteit tijdens solliciteren is belangrijk voor succes. Daarom besteden we hier ruimschoots aandacht aan tijdens onze WW tweede spoor trajecten.

Modules

  • Linkedin training
  • Sollicitatietraining
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Weerbaarheidstraining
  • Sollicitatiebrief schrijven
  • CV opstellen en bijstellen
  • Leren spreken en netwerken

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid