Wetgeving en Verzuimverzekering training

Start met kennis, realiseer besparing en optimale begeleiding

Tijdens onze verzuimtraining: wetgeving en Verzuimverzekering starten we met uitleg over diverse regel- en wetgeving waarmee u te maken krijgt als uw werknemer ziek wordt. Ook krijgt u uitgebreide informatie over welke momenten cruciaal zijn en hoe documenten moeten worden opgesteld om sancties van UWV te voorkomen. Deze kosten kunnen namelijk in de papieren lopen. Wist u dat een sanctie tot wel € 26.880,- kan kosten?

Over de training

Tijdens onze training Wetgeving en Verzuimverzekering krijgt u inzicht en kennis over de wet- en regelgeving in Nederland met betrekking tot ziekteverzuim. Daarnaast krijgt u praktische handvatten mee en behandelen we uitgebreid een aantal casussen. Omdat het verzekeringsmodel dat u kiest onlosmakelijk verbonden is met uw verzuimbegeleiding, nemen we u tijdens de verzuimtraining eveneens mee in deze complexe materie. Bent u op zoek naar een krachtige verzuimtraining waar u binnen een kort tijdsbestek kennis en kunde kunt vergroten? Neem dan contact op.

Module verzuimverzekering

Naast regel- en wetgeving is er nog een gebied dat voor veel mensen onbekend is. Dit zijn verzuimverzekeringen. U kunt bij het UWV verzekerd zijn of eigenrisicodrager worden. Ook kan het ‘verzuimrisico’ geheel in eigen beheer worden genomen. Dan wordt het vaak lastiger. Waar moet u rekening mee houden wanneer u een bepaald verzekeringsmodel kiest. Wat zijn de kosten en de baten? Tijdens onze training geven we u een gemakkelijke uiteenzetting mee van verschillende opties en de begeleidingsvormen die bij bepaalde verzekeringsmodellen komen kijken.

Training verzuimverzekering en Wetgeving

  • Training door arbeidsdeskundige specialist met jarenlange ervaring
  • Hands on verzuimtraining, praktijk gerelateerd en boeiend
  • Geschikt voor leidinggevenden, HR en ondernemingsraden
  • Digitaal of op bij u op locatie

Op maat training?

Matchvermogen biedt modulaire trainingen waarmee u op maat kunt beslissen welke training bij u past. De trainingen zijn te combineren en worden uiteraard altijd afgestemd op het niveau van het publiek. Wij focussen ons met name op HR-professionals, directie en leidinggevenden. Toch krijgen wij ook vaak de vraag of wij een training voor personeel kunnen organiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

Onze trainingen

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid