Arbeidsdeskundige dienstverlening groot zakelijk

Uw partner voor onderzoek, bezwaar en re-integratieoplossingen

Ervaren partner voor arbeidsdeskundige dienstverlening

Matchvermogen geloofd in maatwerk als het gaat om dienstverlening voor groot zakelijke klanten. Voor eigenrisicodragers Ziektewet en WGA hebben wij een speciaal aanbod ontwikkeld waardoor kosten worden bespaard en interventies effectief kunnen worden ingezet.

Betrouwbare sparringspartner op het gebied van sociale zekerheid

Onze arbeidsdeskundigen, bezwaarspecialisten en re-integratiebegeleiders hebben jarenlange ervaring in de sociale zekerheidsbranche. Daardoor weten zij wat de risico’s zijn tijdens verzuim en snappen zij de belangen van werkgever, werknemer, verzekeraar en andere belanghebbende.

Snel werken en inzicht

Met behulp van financiƫle vooruitzichten te schetsen voor zowel arbeidsongeschikten als (ex-)werkgevers worden betere keuzes sneller gemaakt waardoor alle partijen voordelen ervaren. Naast financieel inzicht geven we werkgevers en werknemer tijdens onderzoeken vrijblijvend een WGA-risicoscan na het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek. Deze scan is tot 90% betrouwbaar en kan onder andere worden gebruikt door eigenrisicodragers WGA en Ziektewet om voorzieningen te bepalen en co-financiering aan te vragen.

Innovatieve dienstverlening en scherpe tarieven

In veel gevallen kan een arbeidsdeskundig onderzoek, tweede spoor traject of bezwaarschrift digitaal worden uitgevoerd. Door optimaal gebruik te maken van digitale communicatiemiddelen kunnen wij tijd besparen en daardoor scherpe tarieven aanbieden.

Ontwikkeld voor eigerisicodragers WGA en Ziektewet

Voor eigenrisicodragers WGA en Ziektewet gelden andere belangen en regels tijdens begeleiding van arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsdeskundig onderzoek, tweede spoor of bezwaarschrift kan het verschil betekenen tussen enorme kosten maken of enorme kosten reduceren. Wij weten wat er speelt tijdens een WGA of Ziektewet re-integratieproces. Graag geven wij u vrijblijvend advies over de mogelijkheden en of wij al vroeg in het re-integratieproces iets voor u kunnen betekenen.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid