Letselschade en AOV re-integratiebegeleiding

Holistische begeleiding op maat voor de situatie

Loading

Vakkundig re-integratietraject

Matchvermogen staat voor een kwalitatieve aanpak
en maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Elk letselschade- en AOV-traject is anders. Soms kan iemand nog vrij weinig, andere keren zijn er veel mogelijkheden. Daarbij kunnen er rechtszaken op de achtergrond lopen. Onze re-integratiebegeleiders stellen zich in deze processen op als neutrale partner van een slachtoffer of ondernemer. Ons doel is de cliënt te helpen met het vinden van werk of het realiseren van een juiste uitkering.

Hoe wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs waarborgen

Maatwerk

Onze letselschade trajecten kunnen online en offline worden afgenomen. Door maatwerk toe te passen kunnen we een passende prijs afstemmen. Daardoor lopen interventiekosten tijdens letselschade trajecten minder snel op en kan er meer worden geïnvesteerd in opleiding en zorg voor een slachtoffer en ondernemer.

Alle expertise in huis

Onze specialisten zijn geregistreerd of gecertificeerd. Ook hebben we alle expertise in huis om snel te schakelen. Is er geen mogelijkheid om regulier werk te vinden? Dan helpen we mensen met het realiseren van een duurzame uitkering (IVA), samen met zinvolle, betaalde dagbesteding. Op die manier worden alle belangen gediend.

Volledig inzicht

Door ons slimme, innovatieve cliëntvolgsysteem kunnen gemachtigde advocaten, juristen en/of verzekeraars in grote lijnen zien welke acties er in dossiers worden ondernomen. Daardoor gaat schakelen met een schadebehandelaar gemakkelijk en snel en wordt de investering in een traject transparant.

Onze aanpak letselschade en AOV

Contact met betrokkenen

Voor we starten met een traject brengen we alle belangen in kaart. We kijken welke partijen betrokken zijn en stellen een plan van aanpak voor de communicatie op. Voorop staat dat wij als begeleider een neutrale positie hebben in het proces om iemand aan het werk te helpen. Vertrouwen van het slachtoffer of de ondernemer staat bij ons centraal.

Volledige inventarisatie

Na een intake starten we met een volledige inventarisatie van het persoonsprofiel en zoekprofiel
van een kandidaat. Op basis daarvan doen we een haalbaarheidsonderzoek. Wat kan een kandidaat met diens krachten en bekwaamheden nog beoefenen? Dat is de vraag die we in het traject beantwoorden.

Coaching

Zodra het persoonsprofiel en zoekprofiel zijn opgesteld, gaan we aan de slag met het zoeken naar werk. Letselschade slachtoffers hebben veel meegemaakt. Tijdens het traject helpen we hen met herstelcoaching en motivering. Middels kleine stapjes, op eigen kunnen en niveau, helpen we mensen aan het werk. Vaak eerst via ons netwerk in een werkervaringsplek of proefplaatsing, om vervolgens in een reguliere situatie een baan te vinden.

Rapporteren en UWV

Tijdens ons traject krijgen gemachtigde betrokkenen altijd een duidelijk rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Is er iets onduidelijk? Dan kan er snel worden geschakeld met onze coaches. Soms komen we er tijdens een traject achter dat iemand niet meer plaatsbaar is. In dat geval kunnen onze rapporten worden gebruikt voor een IVA-aanvraag bij UWV (bij einde wachttijd of WGA). Uiteraard proberen we daarnaast altijd te zoeken naar betaalde inkomsten.

Vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een kop koffie?

Matchvermogen helpt je verder met onderzoek en
re-integratiebegeleiding in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, WGA en Ziektewet.

Ook helpen wij verzekeraars, ondernemers en slachtoffers van letselschade om een passend arbeidsongeschiktheidspercentage vast te stellen. Ben je op zoek naar een betrouwbare arbeidsdeskundige die je verder helpt dan alleen het uitvoeren van een onderzoek? Ontdek onze service en laat ons je bijstaan.

Wij stellen graag een maatwerkofferte voor je op