Arbeidsdeskundig onderzoek

Meer dan een onderzoek, kwaliteitsgarantie en onafhankelijk

Loading

Kwalitatief Onderzoek Met Garanties

Matchvermogen is uw specialist in eigenrisicodragerschap voor laagopgeleiden, expats en uitzendkrachten, met expertise in industrie, retail, logistiek, en zorg.

Wij bieden maatwerk voor bedrijven met kleine contracten, inclusief opties voor onderzoek naar vervroegd pensioen, IVA of een vroege start van spoor 2. Een volledig onderzoek bij ons kan al voor €1025. Onafhankelijk van uw arbodienst en volledig UWV-proof. Onze belofte: niet tevreden, geld terug en een kwalitatief inzichtgevend onderzoek.

Vrijblijvend advies: 085 0870307


Meer over ons, door heel Nederland

Loading

Niet goed? Geld terug. Wij beloven kwaliteit en extra advies

Kwaliteitsgarantie

Neem je een arbeidsdeskundig onderzoek via Matchvermogen af? Dan word je geholpen door een geregistreerde arbeidsdeskundige (SRA) die een UWV-proof onderzoek oplevert. Onafhankelijk van arbodiensten. Extra vrijblijvende adviezen.

Spoor 2 advies

Zet nooit zomaar een tweede spoor in. Op basis van onze adviezen bespaart u op inzet spoor 2. Wij helpen u met advies over de juiste partij, de duur van het traject en het type coach. Ook geven we advies over vervroegde inzet spoor 2.

Snel schakelen

Een aanvraag gaat gemakkelijk via ons privacy proof aanvraagformulier. Binnen 14 dagen na de aanvraag kunt u verder met uw dossier. Eerder starten is eerder klaar. Wacht niet te lang met onderzoek, een VSO of vervroegd pensioen.

Onderzoek Combineren met Spoor 2?

Volledig Ontzorgd met een Alles in één traject

Loading

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google reviews

1 juli 2021

Zeer goede ervaring met Matchvermogen. Matchvermogen doet er alles aan om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Sterk klant gericht

Harry Limburg
3 augustus 2023

De Interactieve workshop arbeidsdeskundig onderzoek wordt duidelijk gepresenteerd en is actief van aard.

Niels geeft een goede uitleg, met praktijkvoorbeelden uit o.a. eigen ervaring.

Er is veel ruimte om tussendoor vragen te stellen en hierover met elkaar te sparren

Er waren verschillende rollen vertegenwoordigd (o.a. AD en CM) wat ik zelf als prettig ervaren heb.

Van harte aanbevolen!

Nathalie Valstar

Antwoord van Matchvermogen

Bedankt Nathalie!

11 januari 2023

Niels gaf mij een goed advies, over 2e spoor traject. Klantvriendelijk en weet waar hij het over heeft.

Liesbeth N.
13 juli 2022

Zowel onze medewerker als ik hebben de samenwerking met Niels en Arva als zeer prettig, snel en vooral open ervaren. Er wordt echt een stapje extra gedaan waarbij zelfs buiten kantoortijden wordt gedacht aan het gezamenlijke doel. Helaas hebben we elkaar nog niet persoonlijk ontmoet maar dit gaan we snel doen. Tot ziens bij het volgende Spoor 2 traject.

J. Mohabir
20 april 2022

Niels heeft mij enorm geholpen met de herbeoordeling van mijn WGA- uitkering. Wij hadden, zo bleek opeens, voor onze hypotheek een IVA nodig. Niels heeft mijn papieren goed doorgenomen en adhv. een gesprek kon hij een duidelijk beeld scheppen over hoe aannemelijk een IVA voor mijn situatie was. Deze bleek zeer aannemelijk, en tevens heeft hij de IVA verzocht met terug werkende kracht. Beide is mij door het UWV toegezegd en nog precies op tijd om onze hypotheek te kunnen regelen!! Wij zijn Niels hier enorm dankbaar voor, naast dat hij mij praktisch ook veel werk en zorg hieromtrent uit handen genomen heeft!!

Jolande Van De Graaf

Bekijk meer ervaringen op Google hier

Nog niet overtuigd? Start dan eerst met een vrijblijvend advies