img-1

Arbeidsdeskundig onderzoek

Volledig onderzoek v.a. €795, betrouwbaar en binnen 14 dagen

Rated 5 out of 5

Erg tevreden over de goede kwaliteit dienstverlening! Wij maken gebruik van zijn expertise middels arbeidsdeskundige onderzoeken en bezwaar en beroepszaken. Het is altijd prettig samenwerken, korte doorlooptijden, inhoudelijk sterke adviezen, erg klantgericht en fijne sparringspartner

Carmen van Aert

Onderzoek door geregistreerde specialist

Op zoek naar een arbeidsdeskundige voor een arbeidsdeskundig onderzoek in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter? Wij helpen je graag verder met een kwalitatieve en UWV-proof adviezen. Wij helpen met een persoonlijk benadering, we reageren snel en denken mee in oplossingen. Bij ons neem je al voor €795,- een vervroegd onderzoek af dat wordt uitgevoerd door een geregistreerde arbeidsdeskundige. Tevens kunnen we helpen met een naadloze aansluiting naar Spoor 2.

Wij staan je graag te woord: 085 0870307


Loading

Hoe wij de beste prijs met de beste kwaliteit waarborgen

Onderzoek

Neem je een arbeidsdeskundig onderzoek via Matchvermogen af? Dan word je geholpen door een geregistreerde arbeidsdeskundige die een UWV-proof onderzoek oplevert. Onafhankelijk van arbodiensten. Door vrijblijvend advies kunnen we de beste prijs-kwaliteit aanbieden.

Spoor 2

Wij bieden een online UWV-proof traject al voor €1595.

Snel en voordelig

Naast onze kwaliteitsrapporten voorzien wij werkgevers en werknemers altijd van extra adviezen over de Wet Verbetering, Ziektewet en WGA. Binnen 14 dagen heeft u voor €925,- een volledig UWV-proof rapport als u kiest voor een online arbeidsdeskundig onderzoek.

Onderzoek Combineren met Spoor 2?

Volledig Ontzorgd met een Alles in één traject

Loading