Spoor 3 en Spoor 2 traject hoe werkt het en wat is het?

Uw werknemer weer aan het werk met een spoor 3 en spoor 2 traject van Matchvermogen

Een spoor 2 traject is een middel dat wordt ingezet om een werknemer weer duurzaam aan het werk te helpen. Tijdens de eerste twee ziektejaren dient een werknemer te re-integreren binnen spoor 1a, 1b of spoor 2. Een arbeidsdeskundige stelt dit vast door een arbeidsdeskundig onderzoek dat is gebaseerd op een functionele mogelijkheden lijst. Matchvermogen zorgt naast de traditionele tweede spoor begeleiding voor een traject waarbij Jobhunting, matching analyses en unieke coachingsmethoden worden gebruikt. Dit doen we om een zo goed mogelijk resultaat te verwezenlijken.

Jobhunting voor optimaal re-integratieresultaat

Een werknemer kan soms, maar tot een bepaalde frequentie per week solliciteren, afhankelijkheid van zijn of haar belastbaarheid. De re-integratie coaches van Matchvermogen helpen de werknemer met het zoeken naar werk met Jobhunting. We spreken ons grote netwerk aan van recruiters, detacheringsbureaus en baangarantie banen, aan om een werknemer snel en duurzaam te re-integreren.

Matching en data

Met diverse partners, arbodiensten en intermediairs hebben we een unieke database ontwikkeld waarmee we accuraat een werknemer kunnen plaatsen. De data geven aan waar de beste plaatsingsmogelijkheden liggen voor de werknemer en vervolgens kunnen we aan de slag met het coachen van de werknemer in deze richting. Dit moet natuurlijk aansluiten op de affiniteiten van de werknemer. Daarom bieden we altijd coaching op maat aan.

Unieke coaching op maat

Samen met Matchvermogen gaat uw werknemer aan de slag in een omgeving die de werknemer prettig vindt. Of dit nu tijdens een wandeling is, in de sportschool of aan de keukentafel, het gaat er om dat de coach een opening kan vinden bij uw werknemer om vervolgens samen aan de slag te gaan met de re-integratie.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.