Wat maakt Best Match Re-integratie Spoor 2 uniek?

Het dochterbedrijf van Matchvermogen arbeidsdeskundig onderzoek en adviesbureau is Best Match Re-integratie. In dit bedrijf is al onze tweede en derde spoor begeleiding belegd, zowel als losse coachingstrajecten.

Coaching bij Best Match Re-integratie is een unieke en effectieve manier om werknemers opnieuw in te laten stromen in de arbeidsmarkt. Onze coaches zijn experts in het begeleiden van kandidaten bij hun zoektocht naar werk en helpen hen om hun volle potentieel te bereiken.

Bij Best Match Re-integratie werken we met maatwerk. We kijken per kandidaat naar waar iemand extra ondersteuning bij kan gebruiken, in plaats van alleen te kijken naar wat onmogelijk is. Onze coaches nemen de kandidaat mee in hun enthousiasme en dat werkt aanstekelijk; iemand gaat er dan zelf ook weer in geloven.

Onze coaches helpen kandidaten met het opstellen van een professioneel CV en sollicitatiebrief. Hierdoor zijn kandidaten beter voorbereid op sollicitatiegesprekken en vergroten hun kans om aangenomen te worden. Maar coaching bij Best Match Re-integratie gaat verder dan alleen het opstellen van een CV. Onze coaches leren kandidaten ook hoe ze zich het beste kunnen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en geven hen tips voor een succesvollere sollicitatie.

Naast coaching, maken we bij Best Match Re-integratie ook gebruik van innovatieve oplossingen om kandidaten te helpen bij hun ontwikkeling. Zo hebben we een uniek systeem ontwikkeld waarin kandidaten een actieve rol krijgen in het re-integratieproces. Kandidaten kunnen via het systeem online opdrachten uitvoeren, waardoor ze zelf de regie krijgen in het proces. Bekwaamheden op het gebied van sollicitatie, communicatie en computervaardigheden worden getraind. Dit geeft kandidaten de bouwstenen om zich steviger op de arbeidsmarkt te positioneren.

Werkgevers krijgen via het systeem inzicht in alle activiteiten van een traject, waardoor er volledige transparantie is en er snel kan worden geschakeld met de coach. Hierdoor kan de kandidaat snel geholpen worden als er problemen zijn en kan er snel geschakeld worden als er een geschikte vacature is.

Onze ervaring is dat coaching bij Best Match Re-integratie de kandidaat activeert om zelf doelen in het traject te stellen en een actieve rol aan te nemen in het proces. Hierdoor vergroot de kandidaat zijn kans op succesvolle re-integratie en zijn kans op een baan.

Bij Best Match Re-integratie geloven we dat iedereen de mogelijkheid verdient om zijn of haar plaats in de arbeidsmarkt te vinden. Onze coaches zijn er daarom om kandidaten te helpen bij hun zoektocht naar werk en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Door maatwerk en innovatieve oplossingen, zoals ons unieke systeem, zorgen we ervoor dat kandidaten zich steviger op de arbeidsmarkt kunnen positioneren.

Als je op zoek bent naar professionele coaching en ondersteuning bij je zoektocht naar werk, dan is Best Match Re-integratie de juiste keuze voor jou. Onze coaches staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen en om je te ondersteunen bij je re-integratie in de arbeidsmarkt. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij de volgende stap in je carrière.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid