Arbeidsdeskundig onderzoek Nijmegen

Op zoek naar arbeidsdeskundig onderzoek Nijmegen?

Bent u op zoek naar een arbeidsdeskundig onderzoek in Nijmegen? Matchvermogen helpt u graag verder. Matchvermogen is een arbeidsdeskundig onderzoek- en adviesbureau. Wij opereren landelijk, maar het merendeel van onze klanten bevindt zich in het zuiden van Nederland. Wij kennen de industrie en de bedrijven die in het zuiden zijn gevestigd, waardoor wij snel kunnen schakelen en mee kunnen denken over de beste re-integratiemogelijkheden in de regio voor uw werknemer.

Locatie arbeidsdeskundig onderzoek Nijmegen

In Nijmegen voeren wij onderzoeken uit op verschillende locaties. Bijvoorbeeld in een Van Der Valk hotel of op onze ST-Startup locatie. In sommige gevallen is het nodig om een arbeidsdeskundig onderzoek op het bedrijf uit te voeren, of juist bij een werknemer thuis. Wij zorgen er in ieder geval voor dat er op maat kan worden afgestemd met u en uw werknemer.

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek?

Een arbeidsdeskundig onderzoek is een onderzoek dat plaatsvindt rondom het eerste ziektejaar van een verzuimende werknemer. Het onderzoek en de bewijslast die daaruit naar voren komt is nodig om aan te tonen dat u als werkgever alles heeft gedaan aan de re-integratie van uw medewerker. In het onderzoek staan dan ook adviezen over wat de beste re-integratie richting is. Een uitkomst kan bijvoorbeeld zijn dat uw werknemer niet meer kan re-integreren binnen uw bedrijf. Dan moet er een tweede spoor oftewel een re-integratietraject worden opgestart. In andere gevallen kan een werknemer wel integreren binnen het eigen bedrijf. In dat geval maakt onze arbeidsdeskundige in overeenstemming met de werkgever een opbouwschema. Dit kan als houvast worden gebruikt tijdens de re-integratie van uw medewerker.

Tweede spoor nodig? Betaal niet te veel

Als blijkt dat er een re-integratietraject moet worden ingezet, dan helpen wij u graag verder. Wij koppelen u aan een re-integratiebedrijf dat bij uw bedrijf past. Dat betekent dat er op maat moet worden gekeken naar het juiste re-integratiebedrijf en de situatie van de werknemer. Heeft u werknemer een laag loon, hoeft het traject maar een aantal maanden te duren of is er een gespecialiseerd tweede spoor bedrijf nodig? Deze vragen hebben invloed op de prijs van het traject, maar ook op de kwaliteit. Onze arbeidsdeskundigen hebben een groot netwerk waar u vrijblijvend gebruik van kan maken. Met een advies van onze arbeidsdeskundige weet u dat u de juiste prijs betaald voor een re-integratietraject.

Hoe werkt het?

Om een arbeidsdeskundig onderzoek in de plannen neemt u telefonisch, via ons contactformulier of per mail contact op. Vervolgens belt onze backoffice medewerker of onze arbeidsdeskundig u op om nader informatie te bespreken. U krijgt uitleg over de procedure en een link toegestuurd waarmee u gemakkelijk via Google formulieren extra informatie kan aanleveren. Als de informatie is aangeleverd plannen we een afspraak in met de werknemer om het onderzoek uit te voeren. In sommige gevallen is een driegesprek gewenst. Dit kunt u aangeven voorafgaand aan het onderzoek.

Betrouwbaar onderzoek

Bij Matchvermogen werken we alleen samen met geregistreerde en gecertificeerde re-integratiedeskundigen. Daardoor weet u zeker dat u een betrouwbare arbeidsdeskundige voor zich heeft die zich houdt aan ethische richtlijnen van het SRA. Ook zijn onze arbeidsdeskundigen zeer ervaren als het gaat om re-integratiebegeleiding. Bent u op zoek naar een betrouwbare en goed onderlegde sparringspartner? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Aansluitend tweede en derde spoor traject?

Heeft u een zieke werknemer in de WVP of WGA dan helpen wij u met ons derde en tweede spoor Nijmegen en omstreken. Onze 3e en 2e spoor trajecten worden altijd uitgevoerd door arbeidsdeskundige coaches of RCCM re-integratiedeskundigen.

Coaches met kennis van regel- en wetgeving

Wij werken met coaches die weten wat de Wet Verbetering Poorwachter inhoud en hoe zij u het beste kunnen ondersteunen om een poortwachterproof traject af te ronden. Naast poortwachterkennis onderscheiden wij ons door een WGA-specialisatie en arbeidsdeskundige achtervang. Door deze zaken te combineren kunnen wij zowel het korte als lange termijn (10 jaar WGA) belang voor u waarborgen.

Data analyse

Met data-analyse zorgen wij ervoor dat de Match die wordt gemaakt met werk voor uw werknemer de beste Match is. Door een slim algoritme te combineren met een steeds grotere database aan re-integratiegegevens kunnen wij voorspellingen doen over re-integratiemogelijkheden in de markt.

Traject op maat en resultaatgericht

Wij vinden dat een traject resultaten moet hebben. Waarom betaalt u anders voor een tweede of derde spoor traject? Daarom gaan wij doelgericht te werk en is een traject altijd op maat. Ieder persoon is namelijk anders. Wij houden u continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het traject.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.