Closed
0
0

Hallo,

Ik ben sinds ongebeer acht jaar arbeidsongeschikt (WIA op basis van 56 % arbeidsongeschiktheid en restverdiencapacitiet van 2.457,60). Ik ben sinds novenmber 2016 werkzaam Basissalaris plus WIA). Ik heb diabetes type 1 met hypo-unawareness en knieklachten. De ziekte is duurzaam en herstel is niet mogelijk. Mijn energetische belasting is slecht. Is medisch echter lastig vast te stellen en te duiden maar is wel typisch iets wat hoort bij diabetes type 1 (40% van patienten met DB type 1 heeft last van chronische vermoeidheid).
Wil daarom graag korter gaan werken. Volgens UWV ben ik in staat om voltijd te werken, 40 uur. Bij minder uren val ik al snel in de 80-100 % arbeidsongeschiktheid en dus IVA.

Acht u het zinvol om herziening aan te vragen?

  • Je moet om een reactie te plaatsen
0
0

Goedemiddag,

Dank voor je bericht. Op basis van de informatie is het lastig een inschatting geven. Het is zeker zinvol om een herziening aan te vragen als u denkt dat u nu minder uur kunt werken en dit goed is onderbouwd door uw artsen dat u een energetische beperking heeft.

Echter ligt de nadruk dus op: ‘is uw energetische beperking goed onderbouwd’. Met de diagnose die u nu aangeeft kan dit namelijk niet met zekerheid worden gezegd. Het kan zijn dat u dus nog een en ander op papier moet laten zetten.

Met vriendelijke groet,

Niels

  • Je moet om een reactie te plaatsen
Showing 1 result