5 supplementen die je helpen beter te concentreren tijdens werk

Soms vraagt ​​langdurig werken veel van ons, sommigen zeggen misschien zelfs te veel. Alert en gefocust blijven is niet altijd een gemakkelijke taak en koffie alleen is vaak niet genoeg om de klus te klaren. Hier zijn vijf supplementen die je kunnen helpen om je te concentreren tijdens het werk.

Een visolie Supplement

Velen van ons kennen al van kinds af aan visolie pillen en andere soortgelijke supplementen, maar wist je dat visolie supplementen en -pillen kunnen helpen om je op het werk te concentreren omdat ze een gezonde hersenveroudering en hersenactiviteit bevorderen? Absoluut een winnaar wat betreft supplementen.

Een resveratrol supplement

Er zijn meerdere onderzoeken geweest die deze antioxidant koppelen aan de gezondheid van de hersenen. Het nemen van een resveratrol supplement kan uw focus verbeteren tijdens het werk en gedurende de dag terwijl je taken voltooid.

Ginseng B-complex

Deze vitamine tabletten hebben een natuurlijke mix van Ginseng, B-vitamines en Alpha GPC die samenwerken met de chemie van je hersenen om je alert en gefocust te houden.

Een magnesium supplement

Magnesiumsupplementen hebben aangetoond dat ze de ontspanning verbeteren en stress verminderen. Sommigen zouden ontspanning en focus niet als gekoppeld beschouwen, maar de twee zijn erg met elkaar verbonden! Stress helpt de hersenfunctie of productiviteit helemaal niet, sterker nog, we zijn het meest productief als we gezond, goed uitgerust en ontspannen zijn!

Brain dust

Een product met de toepasselijke naam, een lepel  van deze poeder in je ochtendkoffie, thee of een andere drank stimuleert je hersenfunctie en zorgt ervoor dat je klaar bent om de dag te beginnen! Het bevat een combinatie van adaptogenen die is gemaakt om je concentratie tijdens het werk te verbeteren en je stress te verlagen!