Arbeidsdeskundig onderzoek Den Bosch

Op zoek naar een arbeidsdeskundig onderzoek Den Bosch?

Een arbeidsdeskundig onderzoek is een verplicht onderzoek dat wordt ingezet als een werknemer langer dan een jaar ziek is. Uit een arbeidsdeskundig onderzoek komt naar voren welke re-integratie richting het meest passend is. De uitkomsten van een arbeidsdeskundig onderzoek kunnen zijn: ’terugkeer richting eigen werk, aangepast werk of werk buiten de eigen werkgever’. In sommige gevallen is ook een combinatie mogelijk. Om deze complexe afweging te maken helpen onze arbeidsdeskundige u met een kwalitatief en UWV-proof arbeidsdeskundig onderzoek.

Arbeidsdeskundig onderzoek Den Bosch. Wij kennen de regio

Matchvermogen opereert landelijk, maar met name in het zuiden van Nederland. Wij kennen de bedrijven onder de rivieren goed, hebben een groot netwerk en kunnen u daardoor goed adviseren over de vervolgstappen in de re-integratie van uw medewerker. Moet er een tweede spoor re-integratietraject worden ingezet? In dat geval adviseren we u op maat en helpen wij u aan de beste re-integratie partij voor uw werknemer. Daardoor weet u zeker dat de juiste partij wordt ingeschakeld en dat u niet te veel betaald.

Wat doen wij tijdens arbeidsdeskundig onderzoek?

De arbeidsdeskundige voert allereerst een gesprek uit met werkgever. Bij werkgever wordt informatie ingewonnen over het verloop van het verzuim, de organisatie en worden een aantal formaliteit besproken zoals loongegevens. Met deze informatie gaat de arbeidsdeskundige het gesprek aan met werknemer. Werknemer wordt een aantal vragen gesteld op basis waarvan de arbeidsdeskundige een compleet beeld kan vormen van de situatie. Er worden vragen gesteld over de beperkingen, visie van de werknemer en over de arbeidsmogelijkheden binnen de organisatie. In sommige gevallen is er een driegesprek gewenst. Bijvoorbeeld als er een plan van aanpak moet worden opgesteld voor de re-integratie. De arbeidsdeskundige denkt met werknemer en werkgever mee of dit noodzakelijk is. Als alle gesprekken zijn afgerond ontvangt werknemer en werkgever het arbeidsdeskundig rapport.

Conclusies arbeidsdeskundig rapport

In een arbeidsdeskundig rapport wordt de vraag beantwoord of een werknemer het eigen, aangepast of ander werk kan verrichten met zijn of haar beperkingen. Daarbij wordt er een concreet advies gegeven over de re-integratie. Er wordt bijvoorbeeld een opbouwschema voorgesteld of een interventie geadviseerd. Meer daarover kunt u terugvinden op onze dienstenpagina.

Wat doen wij anders?

Wij vinden het belangrijk dat een rapport snel en duidelijk wordt opgeleverd. Daarbij willen wij betrouwbaarheid uitstralen tijdens onze gesprekken en in ons advies. Dit doen wij door binnen 7 werkdagen een rapport op te leveren en ervoor te zorgen dat adviezen visueel en gemakkelijk worden gepresenteerd. Daarbij werken wij alleen met geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen. Daardoor weet u dat er een UWV-proof advies wordt opgesteld. Meer informatie over onze onderzoeken en adviezen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak op elke locatie

Onze arbeidsdeskundige komen langs op de werklocatie van de werknemer of op een andere locatie naar wens. In Den Bosch en omstreken hebben wij diverse neutrale locaties, waar kan worden afgesproken voor een arbeidsdeskundig onderzoek. Voor de exacte locaties kunt u de arbeidsdeskundige contacteren die aan uw dossier is gekoppeld.

Soorten onderzoeken en tarieven

Matchvermogen is een specialistisch arbeidsdeskundig onderzoek- en adviesbureau. Grofweg bieden wij drie soorten onderzoeken aan met elk een andere insteek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze backoffice of direct met een van onze arbeidsdeskundigen.

 • Arbeidsdeskundig onderzoek regulier
 • (Her)arbeidsdeskundig onderzoek
 • Arbeidsdeskundig verzuimgesprek

Derde en tweede spoor Den Bosch

Een tweede spoor traject is een onderdeel dat nodig om tijdens de eerste
twee ziektejaren te voldoen aan de re-integratieverplichtingen.

Wetgeving is belangrijk, maar maatwerk is leidend

Wij doen er uiteraard alles aan om aan de wetgeving te voldoen, zodat u geen sanctie krijgt na de eerste twee ziektejaren. Wat wij echter net zo belangrijk vinden is het maatwerk tijdens een re-integratietraject. Dat betekent dat wij met out of de box oplossingen komen om uw werknemer aan het werk te helpen. Wij zoeken samen met de werknemer wat zijn inspiraties zijn en zijn kwaliteiten.
Daardoor leggen we een goede fundering en een duurzaam zoekprofiel.

Matchingstechnologie

Door het profiel van de werknemer te combineren met
onze matchingstechnologie kunnen we zien welke functies er passen bij de werknemer. Door dit te combineren met de beperkingen van de werknemer krijgen we een goede scope.

Ook voor een derde spoor traject kunt u terecht bij Matchvermogen

Door jarenlange ervaring in de WGA en Casemanagement,
kennen onze coaches de behoeftes van de opdrachtgever. Voor optimaal resultaat in de WGA doen wij aan jobhunting. Daarmee ondersteunen wij actief de werknemer, door te bellen naar potentiële werkgevers.

U kiest voor tweede en derde spoor Den Bosch

 • RCCM/CROV geregistreerde coaches
 • WGA/ZW-specialisatie
 • Netwerkspecialist
 • Wij jobhunten voor uw werknemer
 • Maatwerk
 • De beste begeleiding voor hoog geschoolde

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid

2 gedachten over “Arbeidsdeskundig onderzoek Den Bosch”

 1. Goedemiddag,

  Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een regulier arbeidsdeskundig onderzoek.
  Met vriendelijke groet,

  Adeco project engineering bv

 2. Beste Suzanne,

  Helaas hebben we uw reactie over het hoofd gezien. Een regulier arbeidsdeskundig onderzoek is 925 euro voor een online onderzoek en een fysiek onderzoek is 975. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag. We kunnen ook een maatwerk offerte opstellen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.