Workshop arbeidsdeskundig onderzoek

Beste #hradviseur en/of #casemanger. Ik wil je graag op de hoogte stellen van een leuke kennissnack die op de planning staat! We (Matchvermogen – Arbeidsdeskundig onderzoek & Spoor 2) organiseert een online vrijblijvende workshop van 1 uur (1.5 met vragenvuur) en is speciaal ontworpen voor HR-adviseurs en casemanagers die geïnteresseerd zijn in de inzet van #arbeidsdeskundig onderzoek.

Of je nu een startende professional bent of een doorgewinterde senior, deze workshop biedt waardevolle inzichten voor iedereen… Als inmiddels ervaren arbeidsdeskundige vertel ik je niet alleen maar over wetjes, kaders en regeltjes, maar ook over hoe dingen soms anders gaan in de praktijk. Beetje met zelfspot en met een knipoog.

Tijdens de workshop arbeidsdeskundige behandelen we verschillende belangrijke onderwerpen, waaronder:

#1 Wie voert uit, wanneer, waar en waarom?
#2 Wanneer wordt UWV een kniesoor? (richtlijnen onderzoek)
#3 Waar kijk ik naar in een rapport?
#4 Wat is een waardeloze FML? Garbage in, garbage out
#5 Wanneer kan het arbeidsdeskundig onderzoek in de prullenbak

Bovendien zullen we ingaan op vragen die voorafgaand aan de workshop worden ingediend, om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk aan jullie behoeften kunnen voldoen.

Om de workshop te laten plaatsvinden, hebben we minimaal 5 deelnemers nodig. We hebben er al 3. Dus, als je zelf geïnteresseerd bent om deel te nemen of als je iemand kent die graag zou willen meedoen, laat het me dan alsjeblieft weten. Zet die persoon in de reacties of geef aan dat je zelf wil deelnemen. Bij te veel aanmeldingen plaatsen we je op de wachtlijst. De workshop vindt plaats op donderdag 20 juli om 15:00. Deelnemers kunnen zich na de workshop gelijk opgeven voor deel 2: inzet van tweede spoor waarvoor de datum nog moet worden bepaald.

Update: Inmiddels hebben we alweer een volledige groep!

Blijf op de hoogte via LinkedIn voor meer informatie over een vervolg. Stuur een mail naar info@matchvermogen.nl als je interesse hebt in een vervolg of op locatie een workshop wenst deel te nemen.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid