Arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg

Arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg

Met arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg door Matchvermogen bent u verzekerd van een UWV-proof arbeidsdeskundig onderzoek. Wij focussen ons op snelheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Daarbij hebben wij een groot netwerk in Brabant en omstreken. Daardoor kunnen wij snel schakelen met verzuimdeskundigen en tweede spoor re-integratiebegeleiders. Zo voorkomen we schadelast helpen we te voldoen aan wettelijke termijnen en worden betrokkenen snel geholpen.

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg?

Een arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg is een onderzoek dat wordt ingezet tijdens de Wet Verbetering Poortwachter, WGA en de Ziektewet. Tijdens het onderzoek wordt bepaald of een werknemer kan re-integreren in spoor 1 of spoor 2. Spoor 1 betekent re-integratie in eigen werk en spoor 2 betekent re-integratie in ander werk. De uitkomst van het onderzoek geeft dan ook aan wat de beste re-integratiekeuze is voor werknemer. Ook worden er adviezen gegeven over hoe dit kan worden ingericht en wat daar voor nodig is.

Soorten arbeidsdeskundige onderzoeken

Waar in Tilburg kunt u ons vinden?

Matchvermogen is een landelijk arbeidsdeskundig onderzoek- en adviesbureau met focus op Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Ook in Tilburg hebben wij diverse arbeidsdeskundige beschikbaar die snel bij u op locatie kunnen komen. Uiteraard kunnen wij ook een locatie faciliteren waar het arbeidsdeskundig gesprek kan plaatsvinden. Deze onderzoekslocaties kunnen wij flexibel huren. Bijvoorbeeld in de buurt van het gemeentehuis van Tilburg, bij de bibliotheek of bij het Marktplein. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Daarom gaat u voor arbeidsdeskundig onderzoek Tilburg door Matchvermogen

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, WGA en de Ziektewet. Daarom bent u verzekerd van een specialist die een UWV-proof arbeidsdeskundig onderzoek aflevert. Daarbij hebben wij duidelijke rapportages met visuele procestappen. Daardoor worden complexe arbeidsdeskundige adviezen simpel gemaakt. Heeft u haast met een onderzoek? Wij leveren binnen een werkweek een onderzoek af. Meer informatie en contact? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Een derde en tweede spoor Tilburg op maat, met data en resultaatgericht

Het is onze missie om arbeidsongeschiktheid te transformeren naar vermogen. Dit doen wij met passievolle coaches, matchingstechnologie en veel ervaring op het gebied van Wet verbetering poortwachter, WGA en Ziektewet. Derde en tweede spoor Tilburg helpt u verder.

Onze locaties

Met ons derde en tweede spoor traject zorgen wij ervoor dat uw werknemer in de regio gecoacht wordt. In een veilige omgeving, zoals bij de client thuis of bij een Van Der Valk hotel of wanneer gewenst op de locatie van werkgever.

Wet verbetering poortwachter

Tijdens de eerste twee ziektejaren kan het zo zijn dat er een re-integratietraject moet worden ingezet. Dit meestal op basis van het advies van een arbeidsdeskundige. Een zogenaamd tweede spoor traject helpt de werknemer om nieuw werk te zoeken of te re-integreren in aangepaste werkzaamheden. Om dit te verwezenlijken worden sollicitatievaardigheden getraind het CV geactualiseerd en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Naast de traditionele coaching helpen wij actief mee met het zoeken naar werk met jobhunting. Onze trajecten zijn poortwachterproof. Dit houd in dat wij volgens de Wet Verbetering Poortwachter handelen en sancties voorkomen.

Privacyproof en API koppelingen

Wij werken privacyproof en kunnen gemakkelijk onze rapportages koppelen met uw verzuimsysteem als uw systeem dit toelaat en beschikt over een veilige API. Dit zorgt voor een veilige koppeling en een minder grote kans op datalekken.

Waarom het derde en tweede spoor Tilburg?

  • Het beste traject voor internationals
  • Unieke matchingstechnologie
  • Uitgevoerd door ervaren coaches
  • Arbeidsdeskundig casemanagement advies
  • Extra lifestyle adviezen
  • Resultaatgericht, maar ook mensgericht

Contact

Voor meer informatie of informatie over ons tweede en derde spoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze arbeidsdeskundige onderzoeken en adviezen voor een bevredigend re-integratieresultaat.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.