Closed
0
0

Ik ben 40 nu 8 jaar afgekeurd met psychische klachten ben bipolair en heb ass .en angstklachten.heb nu een telefonisch gesprek met de arts gehad er zijn volgens hem beperkingen.geen stress geen hogedruk geen verantwoordelijkheid geen klant contact of patiënt.en nog wat dingen. Maar ondertussen wel uurbelastbaarhijd van 20 uur.dit was 10 .kan ik nu nog door de arbeidsdeskundige afgekeurd worden?is er nog kans op iva.

  • Je moet om een reactie te plaatsen
0
0

Beste Jan,

Dit is geheel afhankelijk van de situatie. Het is lastig om in te schatten of u nu nog recht heeft op een IVA. Als u het niet eens bent met UWV, dan kunt u wellicht het beste een pro-forma bezwaar aantekenen. Dan krijgt u de argumentatie waarom er een ander arbeidsongeschiktheidspercentage is toegekend. Als u dit niet plausibel acht, dan kunt u bezwaar aantekenen.

Op basis van de informatie die u meestuurt kan ik echter niet een betrouwbare inschatting maken. Wel denk ik dat de kans op een IVA klein is, gezien de soort klachten die u benoemd. Met deze klachten is het lastig om duurzaamheid van de klachten aan te tonen.

  • Je moet om een reactie te plaatsen
Showing 1 result