Arbeidsdeskundig interventie advies

Ga voor de meest kwalitatieve interventionisten

Een providerboog opstellen is niet gemakkelijk. U heeft de juiste specialist voor uw klus nodig. Wie biedt kwaliteit en wat heeft u nodig? Dit hangt af van uw organisatie, verzekering en wensen. Matchvermogen helpt u met het vinden van de juiste provider of specialist om te voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter, de WGA en de Ziektewet. Door ons uitgebreide netwerk en arbeidsdeskundige expertise, kunnen wij u snel met de beste partij in contact brengen.

Gratis 3 vrijblijvende offertes

Er zijn veel re-integratiepartijen die ondersteuning aanbieden bij verzuim en re-integratie. Het is lastig om in te schatten welke partij kwaliteit aanbiedt. Matchvermogen werkt daarom alleen samen met partijen die een Blik op werk of Matchvermogen keurmerk hebben. Arbeidsdeskundige ZZP’ers of casemanagers die via Matchvermogen worden ingeschakeld zijn geregistreerd en gecertificeerd. Op deze manier weet u zeker dat er kwaliteit wordt aangeboden. De specialist die wij aandragen kan op hoog niveau meedenken met uw verzuimproblematiek.

Hoe werkt Matchvermogen interventie advies

Via ons contactformulier, per mail of telefonisch, neemt u contact met ons op. U geeft aan geeft aan dat u hulp zoekt op het gebied van interventies en providers. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur 3 offertes voor specifieke interventies. Indien u een provider wenst in te schakelen, laten wij één van deze partijen contact met u opnemen voor een afspraak. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd.

Providerboog opstellen: workshop & advies

Bent u eigenrisicodrager voor de WGA of Ziektewet? Of bent u bezig met een kwaliteitsslag maken op het gebied van verzuim? Dan bent u ogenschijnlijk ook bezig met het opstellen van een providerboog. Heeft u behoefte aan een expert op gebied van providers of wilt u goede prijsafspraken maken? Matchvermogen helpt u graag verder.

Interactieve workshop

Tijdens een interactieve workshop helpen wij u met het opstellen van een providerboog die bij uw organisatie past. In de workshop presenteren wij u alle kwalitatieve providers die nodig zijn tijdens de Wet Verbetering Poortwachter, de WGA en de Ziektewet. Vervolgens maken we een selectie, processchema en een implementatieplan. Ook helpen wij u met een onderhandelingsstrategie. Meer informatie nodig of liever een losse provider inschakelen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Deze #1 providers kunnen wij voor u inschakelen

De onderstaande providers kunnen wij voor u inschakelen. Schakelt u een provider in via Matchvermogen? Dan bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meer over ons? Neem contact op.

Niels, Specialist sociale zekerheid