Ergonomische headset top 5

Bij ergonomie denkt men vaak aan een ergonomisch bureau, stoel of toetsenbord. Echter is, zeker voor mensen die op kantoor werken, een ergonomische headset misschien nog wel belangrijker. Een ergonomische headset voorkomt pijn aan de oren en faciliteert bovendien in geluidsdemping en voorkomt overbelasting van de trommelvliezen. Daarbij kan met een goede headset worden gelopen als er wordt gebeld. Snoertjes zijn er dus niet meer bij. Een goede manier om de 10.000 stappen te halen dus. In dit artikel geven we een uiteenzetting van de top 5 ergonomische headsets. Daarbij geven we de voor en nadelen aan, prijs- en kwaliteitverhoudingen en informatie over hoe je deze kan instellen.

Goede of slechte dag op werk?

Headsets zijn tegenwoordig een belangrijk aspect op de meeste kantoren. Ergonomische headsets kunnen het verschil maken tussen een goede of een slechte dag op het werk. We concentreren ons niet altijd op elk aspect van ons werk, maar we moeten wel aandacht besteden aan een apparaat dat we dagelijks op het hoofd dragen. Door te investeren in een goede ergonomische headset voor op kantoor kun je jezelf (letterlijk en figuurlijk) een hoop kopzorg besparen. Ergonomische hoofdtelefoons van hoge kwaliteit zijn, als je die eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen.

1.Bose QuietComfort 35 draadloze over-ear hoofdtelefoon, ruisonderdrukking

De aantrekkingskracht van deze ergonomische headset is dat ze gewoon super comfortabel op je hoofd en oren zitten. Degenen die de ganse dag een koptelefoon op hebben, kunnen bevestigen dat oorpijn en ongemak een anders normale dag op het werk kunnen verpesten. Deze over-ear ergonomische headset dempt ruis en het over-ear ontwerp zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je je oren even rust gunnen en werk je in een omgeving met veel storende achtergrondgeluiden, dan is deze ergonomische headset perfect.

2.Soundshield Bluetooth-headset

Dit meer klassieke ontwerp is flexibel, lichtgewicht en stijlvol. De bluetooth zorgt ervoor dat je je makkelijk kunt verplaatsen, zeer geschikt voor een actieve werker. Deze ergonomische headset wordt geleverd met een eenzijdige en tweezijdige optie.

3.SW20ND Direct Connect binaural headset met ruisonderdrukkende microfoon

Dit is een klassieke 2-zijdige headset, maar wat deze headset aantrekkelijk maakt, is de ruisonderdrukkende microfoon. Dit is de exacte headset voor iemand die vaak moet bellen of vergaderen, zonder storende achtergrondgeluiden!

4. Jabra Evolve 65 MS

Een goede headset hoeft niet altijd duur te zijn, en hoewel de meeste ergonomische headsets  vrij prijzig zijn, blijft deze binnen bereik van elk budget. Met deze eenzijdige headset krijg je geluid en microfoon van hoge kwaliteit tegen een prijs die meevalt!

5.BlueParrot B450-XT

Tot slot is de blueparrot een uitstekende aanvulling op elk kantoor. Hoewel deze ergonomische headset geweldig is voor zowel binnen als buiten kantoorgebruik. De blueparrot heeft een groot bereik waardoor je hem aan het bureau, in een heel andere kamer en in je auto kunt gebruiken! Het heeft echt alles: comfort, uitstekende microfoon kwaliteit en een extra lange batterijduur, waardoor je tot wel 24 uur gesprekstijd hebt!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.